HU I EN
Hírek

Védelmi Ipar Ágazati Koncepció

2017-ben a Honvédelmi Minisztérium az elmúlt negyedszázad legjelentősebb, ambiciózus célkitűzéseket tartalmazó honvédelmi és haderőfejlesztési programját hirdette meg. A Magyarország kormánya által egyértelműen megfogalmazott elkötelezettség birtokában, amely mind a program szakmai elemei mind a szükséges költségvetési források tekintetében állásfoglalást tartalmazott, a Honvédelmi Minisztérium megkezdte a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program végrehajtását.

A Zrínyi 2026 Program a Magyar Honvédség ütőképes és korszerűen felszerelt haderővé alakításán túl, elsődleges célként fogalmazza meg a magyar védelmi ipar fejlesztését.

 

Kommunikációs tréning Társaságunk dolgozói számára

Részvénytársaságunknál kommunikációs tréning sorozat indult a dolgozók számára, melynek célja, hogy mind jobban megfeleljünk az állami szféra munkakörnyezeti elvárásainak és jól szervezett, hatékonyan működő szervezetté váljunk. A kommunikációs tréning első programjaként 2018. május 31-én a teljes munkatársi állományt érintő előadás került megtartásra.

 

Igazgatósági és Felügyelőbizottsági ülés

A HM ArmCom ZRt. Igazgatósága 2018. május 15-én tartotta soron következő ülését a Honvédelmi Minisztériumban.

 Az Igazgatósági ülést követően, 2018. május 17-én a HM Arm,Com ZRt. székhelyén került sor a Felügyelőbizottság ülésére.

 

A HM ArmCom ZRt. kutatás fejlesztési pályázatai

2017. januárjától az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programját indította el a Magyar Honvédség, „Zrínyi 2026” néven. A programmal a honvédelmi tárca szeretné erősíteni a honvédség képességeit, hatékonyabbá tenni működőképességét. Ez a célkitűzés nem választható el a haderőfejlesztéstől és a modernizációs folyamatok beindításától.

A HM ArmCom ZRt. számára rendkívüli jelentőséggel bír, és hatalmas lehetőséget teremt, hogy a tervezett fejlesztésekbe minél előbb és egyre nagyobb mértékben bekapcsolódjon és részt vegyen.

 

Katonadiplomaták látogatása a HM ArmCom ZRt.-nél

A 2018. évi katonadiplomáciai váltásra készülő véderő-, katonai- és légügyi attasék, valamint attaséhivatalnoki titkár-gyakornokok csoportja tett látogatást a HM ARMCOM Kommunikációtechnikai Zrt. gödöllői telephelyén május 8-án. A látogatás célja az volt, hogy a leendő katonadiplomaták minél több információt szerezzenek a Társaság hadiipari tevékenységéről, és ezáltal hatékonyabban tudják képviselni a cég érdekeit feladataik során.

 

Miniszteri látogatás Társaságunknál

A honvédelmi miniszter a HM ARMCOM Kommunikációtechnikai Zrt. és a HM CURRUS Gödöllői Harcjárműtechnikai Zrt. gödöllői telephelyein tett látogatást 2018. február 15-én.

 

A tárcához tartozó cégek vezetői a látogatás alkalmával tájékoztatást adtak a honvédelmi miniszternek 2017. évi tevékenységükről.

Elérhetőségünk

2100 Gödöllő
Dózsa György út 63/A.
Telefon: +36 28 422 119,
+36 28 422 120
Fax: +36 28 422 053

E-mail: hmarmcom@armcom.hu
2018 Minden jog fenntartva © www.armcom.hu