HU I EN

Polgári tevékenység

• Napelemmel működő energiaellátó rendszerek tervezése és telepítése

Részvénytársaságunk vállalja a napelemmel működő energiaellátó rendszerek teljes tervezését és telepítését, a napelemek, solar kábelek, napelemtáblák beszerzését, a telepítési feladatok ellátásához szükséges szerelvények és tartószerkezetek gyártását, valamint a napelem rendszer komplett mechanikai és elektromos szerelését.

• Épületek és létesítmények érintésvédelmi és villámvédelmi rendszerének felülvizsgálata, minősítése, javítása és karbantartása

Vállaljuk épületek, létesítmények érintésvédelmi és villámvédelmi rendszerének törvényben előírt felülvizsgálatát, minősítését, a felülvizsgálat során feltárt hiányosságok javítását és karbantartások elvégzését.

• Villamos és erősáramú szerelési munkák végzése

Vállaljuk épületek, létesítmények villamos és erősáramú szerelési munkáit.

• Pellet kazánok tervezése, gyártása és telepítése

Vállaljuk teljes tüzelőanyag ellátó rendszerek és tárolók tervezését, FPA Hungary típusú faapríték kazánok gyártását és telepítését 30-60-100-200-300-600-1000 kW teljesítményig.

• Épületgépészeti és vasszerkezeti munkák végzése

Vállaljuk épületek, létesítmények épületgépészeti és vasszerkezeti munkáinak végzését.

• Tüzi vízforrások ellenőrzése, karbantartása

Vállaljuk föld feletti és földalatti tűzoltó szerelvények időszakos felülvizsgálatát, karbantartását és javítását.

• Mobil hőkamerás felderítő (határvédelmi) rendszer kialakítása

Részvénytársaságunk a megrendelő igényére képes határszakasz megfigyelésére alkalmas hőkamerás rendszer tervezésére, kivitelezésére stacioner és mobil változatban. A határvédelmi feladatok ellátását kis hatótávolságú pilóta nélküli robotrepülőgépek és robothelikopterek alkalmazásával is képes megvalósítani.

• Különleges rendeltetésű gépjármű kialakítás

A megrendelői igényeknek megfelelő, különleges rendeltetésű, gépjárművek tervezése, kivitelezése: betegszállító gépkocsik, térerősség mérő gépkocsi, egyedi kialakítású kommunikációs központok, speciális vegyi-sugár felderítő gépjárművek kialakítása.

Elérhetőségünk

2100 Gödöllő
Dózsa György út 63/A.
Telefon: +36 28 422 119,
+36 28 422 120
Fax: +36 28 422 053

E-mail: hmarmcom@armcom.hu
2018 Minden jog fenntartva © www.armcom.hu